Η πρωτοχρονιάτικη πίτα και η Γενική Συνέλευση του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

     Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα ΗΒΗ, στις Αναδρομές  την Κυριακή 29 Ιανουαρίου σε  οικογενειακή και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών του ΔΣ και των οικογενειών τους.

Τυχερός της ετήσιας εκδήλωσης ο συνάδελφος Γιώργος Παπουτσάκης και μέλος του ΔΣ που κέρδισε ένα χρυσό Αγιο-Κωνσταντινάτο κόσμημα.  

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πραγματοποίησε στις 31/1/23 εν όψη της νέας σαιζόν και την πρώτη γενική συνέλευση της χρονιάς, με απολογιστικό περιεχόμενο επί των διοικητικών και οικονομικών θεμάτων.

Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεώργιος Σφακιανάκης με αφορμή την πρώτη συνέλευση αλλά και την κοπή της πίτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“ Μια νέα χρονιά με υψηλές προσδοκίες για την αγορά του τουρισμού και τους ανθρώπους του ξεκινά. Παρά τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουμε μέχρι στιγμής από τις αγορές με μεγάλα μερίδια όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία και η Γαλλία, αλλά και τις λοιπές μικρότερες σε όγκο, τα προβλήματα με την αγορά εργασίας παραμένουν εξ αιτίας της σταθερής έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού. Παραμένουμε και φέτος αισιόδοξοι ότι η πορεία θα είναι καλή και επι τη ευκαιρία του νέου έτους ευχόμαστε σε όλους υγεία και προκοπή”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί